Nieuwe stijlen in de mannenmode

Soms weet je niet wat je moet dragen en ben je op zoek naar iets nieuws. Probeer gewoon nieuwe stijlen in mannenmode uit die je anders nooit zou hebben uitgeprobeerd. Er zijn twee soorten stijlen voor mannen, de eerste is wat op dat moment trending is, en dat verandert voortdurend. De tweede is een type stijl waarbij stoffen en kleuren samengaan. Wij noemen dit een tijdloze mannenstijl die je over 10 jaar nog steeds modieus vindt. Daarbij horen onder andere een paar witte mason garments sneakers, een wit shirt en een basic jeans. Met deze items kun je eindeloos veel outfits creëren.

Een goede jeans is de basis

Het belangrijkste om in je garderobe te hebben zijn basic items. Een kledingstuk wat door iedereen vaak gedragen wordt, is toch wel de simpele spijkerbroek. Een jeans die goed zit is iets wat iedereen moet hebben. Je kunt een stone island jeans dragen tijdens een dagje weg of wanneer je gaat stappen met vrienden. Het past bij alles. Een goede jeans kan de basis vormen van een outfit. Hoewel de jeans zelf misschien niet de aandacht trekt, zal hij al het andere dat je draagt naar een hoger niveau tillen. Dit kan een wit T-shirt zijn in het weekend of een kasjmieren trui voor een date night.

Lunch met een blazer

De lunch was vroeger een middagritueel waarbij de drankjes rijkelijk vloeiden. Tegenwoordig betekent het misschien een trieste salade of een nieuwe dosis cafeïne, maar het is nog steeds een kans om er op je best uit te zien. Een blazer zou al het middelpunt van je zakelijke casual garderobe moeten zijn, maar in plaats van hem te combineren met een overhemd, kies je voor een gebreide polo. Je kan hierbij witte sneakers dragen, maar je kan het ook combineren met hippe loafers. Zo zorg je dat alle aandacht naar je blazer gaat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *